VAŽNE INFORMACIJE ZA UČESNIKE 15. KADETSKOG FESTIVALA ŠS SRBIJE

Šahovski savez Srbije organizuje 15. Kadetski festival u vremenu od 25. aprila do 3. maja 2022. godine u hotelu “Putnik” u Novom Sadu.
MEDICINSKI PREGLED
Za sve učesnike Kadetskog prvenstva Srbije u standardnom šahu koji nemaju urađen medicinski pregled, ŠS Srbije obezbedio je ekipu sportskih lekara koji će u hotelu “Putnik” u Novom Sadu, u četvrtak 28. aprila, sa početkom u 10 časova, vršiti prelgede i izdavati potrebna uverenja. Cena pregleda i izdavanje uverenja iznosi 500 dinara i plaća se lekarima u gotovom na licu mesta.
Do početka drugog kola takmičenja u standardnom šahu (četvrtak 28. april, 16 časova), svi učesnici moraju imati validna uverenja.
Takmičari koji imaju validna medicinska uverenja, dužni su da ovlašćenom licu saveza, prilikom dolaska na takmičenje i potvrđivanja učešća predaju fotokopiju istog.
 
OTVARANJE FESTIVALA I SATNICA
-Svečano otvaranje festivala biće u ponedeljak 25. aprila u 15:45 u hotelu “Putnik” u Novom Sadu.
-Kadetsko prvenstvo Srbije u ubrzanom šahu kreće prvim kolom 25. aprila u 16 časova. Prvog takmičarskog dana, biće odigrano 5 kola, dok će preostali broj kola biti odigran u utorak 26. aprila sa početkom u 10 časova.
-Kadetsko prvenstvo Srbije u brzopoteznom šahu kreće prvim kolom 26. aprila u 16 časova.
-Proglašenje pobednika i dodela pehara i medalja za takmičenja u ubrzanom i brzopoteznom šahu biće odrađeno u utorak 26. aprila, nakon završetka takmičenja u brzopoteznom šahu, odnosno, oko 19:15 časova.
-Kadetsko prvenstvo Srbije u standardnom šahu kreće prvim kolom 27. aprila u 16 časova. U onim grupama u kojima se bude igralo po 9 kola, dupla kola će se igrati u subotu 30. aprila i u nedelju 1. maja.
-Kadetsko prvenstvo Srbije u rešavanju šahovskih problema počinje 29. aprila u 10 časova.
 
UPLATA UPISNINE
Podsećamo sve učesnike da se upisnina ne može uplatiti u gotovom na licu mesta i da je krajnji rok za uplatu upisnine na tekući račun ŠS Srbije, subota, 23. april.
Broj računa je 160-340990-68, model i poziv na broj se ne upisuje.
————

U okviru Festivala održaće se sledeća takmičenja:
25-26. april – Kadetsko prvenstvo Srbije u ubrzanom šahu
26. april – Kadetsko prvenstvo Srbije u brzopoteznom šahu
27. april – 3. maj – Kadetsko prvenstvo Srbije u standardnom šahu
29. april – Kadetsko prvenstvo Srbije u rešavanju šahovskih problema

Rok za prijavu učešća i rezervaciju smeštaja je utorak 19. april 2022. godine.

Preuzmi Raspis Kadetskog festivala ŠSS za 2022 u pdf formatu: LINK >>>