DRAGAN LAZIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA ŠSS

Danas je u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta održana redovna izborna Skupština Šahovskog saveza Srbije na kojoj su prisustvovala 37 delegata od ukupno 45.

Jednoglasnom podrškom svih prisutnih delegata za predsednika Šahovskog saveza Srbije je izabran dosadašnji predsednik Dragan Lazić. Ovom odlukom je Skupština ŠSS na najbolji mogući način ocenila dosadašnji rad predsednika Lazića i kancelarije Šahovskog saveza Srbije u proteklih 1,5 godinu, od trenutka kada je Lazić došaoa na ovu odgovornu funkciju. Novi mandat od 4 godine predsedniku daje mogućnost da ostvari sve planove koje je naveo u svom programu rada.

Novi mandat i poverenje da vodi Skupštinu Šahovskog saveza Srbije dobio je prof. dr Aleksandar Milovanović. Za potpredsednika Skupštine je izabran Nebojša Jovanović.

Skupština je jednoglasno prihvatila predloge teritorijalnih šahovskih saveza pa će novi Upravni odbor Šahovskog saveza Srbije u narednom mandatu raditi u sastavu: Dragan Lazić, Goran Vlajković, Siniša Remecki, Andrija Jorgić, Milosav Parezanović, Jovan Obradović, Marijan Stričević, Suzana Maksimović, Dušan Radovanović, Draško Beguš i Miodrag Aritonović.

Skupština je potvrdila i sastav Nadzornog odbora Šahovskog saveza Srbije: Milorad Jankov, Ivan Hržić i Dragan Ilić.

FOTO GALERIJA (foto Aleksandar Nalbantjan):