PRVA LIGA SRBIJE ZA ŽENE 2022 – lZVUČENI TURNIRSKI BROJEVI

Danas (5. oktobar 2022.) je u prostorijama “Alo Media System”, medijskog sponzora Šahovskog saveza Srbije, obavljeno izvlačenje turnirskih brojeva za Prvu ligu Srbije za žene 2022. Hotel “Stara planina”, poznat i kao “Krov Srbije”, u periodu 22. oktobar do 1. novembar, biće domaćin najjačeg domaćeg ekipnog takmičenja u konkurenciji žena.

Domaćin je bio predsednik Šahovskog saveza Srbije, Dragan Lazić, koji je pozdravio prisutne i obećao dalju podršku kompanije ALO. Program je vodila saradnica u Šahovskom savezu Srbije Lena Miladinović, dok je startne brojeve izvlačila Jovana Lepojević, novinarka Alo.

– Naša kompanija “Alo Media System” već dve godine podržava Šahovski savez Srbije i zadovoljstvo nam je što imamo priliku da promovišemo šah. Naša onlajn izdanja su u vrhu medijskog neba u Srbiji. Nastavićemo i dalje da pratimo šah i da izveštavamo o njemu. Nedavno završena muška liga bila je prilično jaka. Prema sastavima ženskih ekipa mogu da kažem da će ovo biti možda i najjače takmičenje do sada. To me apsolutno raduje. Našu promenu pravila o strancima mnogi su iskoristili da se pojačaju. Sve naše domaće igračice će biti na Staroj Planini, svi klubovi imaju ozbiljan pristup Prvoj ligi. Nadam se da ćemo od sledeće godine uspeti da vratimo i Kup takmičenje. Želim svima mnogo sreće – istakao je predsednik ŠSS Dragan Lazić.

Podsećamo da su pre skoro godinu dana učesnici pojedinačnog šampionata Srbije 2021 imali priliku da borave u ovom prelepom kompleksu i da se bore za zvanje šampiona Srbije, Takođe, članovi obe reprezentativne selekctije Srbije su svoje pripreme održali na Staroj planini.

TURNIRSKI BROJEVI, PAROVI: LINK >>>

FOTO GALERIJA: