“MILLENIUM TEAM” I “ENERGOTEHNIKA JUŽNA BAČKA” – NOVI SPONZORI ŠAHOVSKOG SAVEZA SRBIJE

Dani iza nas doneli su velike i važne novosti za srpski šah i nacionalnu šahovsku organizaciju. Ono što se početkom septembra 2020. godine činilo kao nedostižno, krajem protekle nedelje postalo je realnost. Podsećamo – pre nešto više od 7 meseci, Šahovski savez Srbije bio je bez predsednika, sa dugom od preko 20 miliona dinara, bez finansiranja od strane Ministarstva omladine i sporta i bilo kakve vizija za ozdravljenje srpskog šaha…
Dolaskom na čelo ŠSS Dragana Lazića i tima njegovih saradnika, situacija danas izgleda potpuno drugačija. Dve kompanije koje spadaju u red najuspešnijih u Srbiji, postali su partneri kuće šaha. Krenimo redom.
Prvo je potpisan ugovor o sponzorstvu Šahovskog saveza Srbije sa “Energotehnikom Južna bačka”. Ugovor je u ime ove kompanije potpisao njen vlasnik i dirketor Dragoljub Zbiljić, a u ime Šahovskog saveza Srbije predsednik Dragan Lazić. O ovom događaju opširno je izvestio portal “ALO!” – medijski sponzor Šahovskog saveza Srbije.
Izveštaj možete pogledati na linku:
Već sledećeg dana jednu lepu vest zamenila je druga. Kompanija “Millenium team” postala je sponzor Šahovskog saveza Srbije, a sponzorski ugovor, prema rečima čelnika te kompanije Stojana Vujka iznosiće 50.000 Evra.
Izveštaj “Novosti” možete pogledati na linku:
O ovom događaju izvesio je i medijski sponzor ŠSS Studio B:
Potpisivanju oba ugovora prisustvovao je savetnik u ŠSS za međunarodne odnose i sponzorski pul Marijan Stričević.