EKIPNO PRVENSTVO SREDNJIH ŠKOLA SRBIJE šk. 2023/2024

Шаховски савез Србије у сарадњи са градском општином Младеновац у основној школи „Момчило Живојиновић“ у Младеновцу организује Екипно првенство средњих школа Србије за школску 2023/2024. годину. Првенство ће се одржати у недељу, 7. априла 2024. године са почетком у 11 сати.

Првенство се игра по швајцарском систему, 7 кола. Темпо игре је 10 минута по играчу са бонификацијом од 5 секунди за сваки одиграни потез. У зависности од броја пријављених учесника организатор задржава право да промени систем такмичења.

Екипе наступају на 4 (четири) табле са правом на 2 (две) резерве. Екипе може да буде мешовитог састава, састављена од дечака и девојчица.

Три првопласиране екипе добијају пехаре, медаље и дипломе.

Регистрација екипа се врши најкасније до петка, 5. априла 2024. године до 12 сати. Све школе су дужни да до наведеног датума, на прописаном образцу, доставе ШС Србије основне саставе за такмичење. Основне саставе је потребно послати мејлом на: office@serbiachess.org

Техничка конференција, на којој је обавезно присуство свих капитена екипа, оржаће се у ОШ „Момчило Живојиновић“, у недељу 7. априла у 10:30 часова. На Техничкој конференцији капитени су дужни да главном судији доставе на увид школске књижице или потврду школе да су наведени такмичари ученици школе.

Све што није дефинисано овим Расписом, биће регулисано Tурнирским правилником који ће бити подељен представницима школа на Техничкој конференцији.

За све додатне информације представници клубова се могу обратити путем мејла: office@serbiachess.org или на телефон 064/3232-910. Контакт особа је Небојша Баралић.

Preuzmi Raspis u pdf formatu >>>

Preuzmi Obrazac za osnovni sastav u word formatu >>>